Fejléc
Magyar nyelven Német nyelven
Angol nyelven-  Elismerések a gazdasági élet legjobbjai számára  (2011-01-06.)

2011. január 06.-án Gazdasági évnyitó keretében átadták a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elismeréseit, kitüntető díjait.

Díjátadás 1. Díjátadás 2.
Cikk az újságból

A Heves Megye Gazdaságáért Díjat a Mátrai Erőmű Központi Karbantartó Kft ügyvezető igazgatója, Molnár László vehette át

GRATULÁLUNK

Heves Megye Gazdaságért Díj

Aranyérem és oklevél

Hírlap

-  Értékteremtők a válságban (2010-11-06.)

Kiosztották a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a Heves Megyei Hírlap közös az "Értékteremtő Vállalkozások 2010" című pályázatának díjait. A megyéből 50 cég nyújtott be pályázatot. A pályázatot kiírók közös döntéseként 1. helyezést nyert társaságunk, melynek díját és az elismerő oklevelet Molnár László ügyvezető igazgató vehette át az ünnepségen.


Díjátadás 1. Díjátadás 2.
Cikk az újságból

Az I. helyezéssel járó díjak

Hírlap Kamarai díj

Az Heves Megyei Hírlapban írták rólunk

Újság

-  Társadalmi felelősségvállalás napja (2010. október.)

2010. Októberi Kamarai Üzleti füzetben jelent meg

Társadalmi Felelősségvállalás Napja alkalmából társaságunk is megnyitotta kapuit a civilszervezetek és iskolás gyerekek előtt, hogy az érdeklődők betekinthessenek a munkánkba.
Ez alkalomból Molnár László ügyvezető igazgató előadást tartott a HKIK rendezvényen


Cikk az újságból

-  Pályázat (2010-07-09.)

A Heves Megyei Hírlap és a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara pályázatot hirdetett "Értékteremtő vállalkozások" címmel, melyre a társaságunk is jelentkezett. Ez alkalomból 2010. július 9-én az alábbi cikk jelent meg a hírlapban.

Cikk az újságból


- 15 éves a Mátrai Erőmű Központi Karbantartó Kft. (Mert Magazin, 2008. december)


- Interjú Molnár László ügyvezető igazgatóval (2008. december)


-  A tudás elengedhetetlen a fejlődéshez (Heves Megyei Hírlap, 2008-05-16)-  Regionális Minőségi Díj (2006-11-30.)

Átadták az Észak-magyarországi régió Regionális Minőségi Díját. A díj elsődleges célja a vállalkozások minőségügy iránti elkötelezettségének elismerése. Idén a heves megyei cégek közül a Heves Megyei Vízmű, és a Mátrai Erőmű egyik kft.-je is megkapta az elismerést.

"Az észak-magyarországi iparkamarák által alapított díj egyik nyerteseként a Heves Megyei Vízmű Zrt Szolgáltatói Nagydíjat kapott. A 80 éves cég Gyöngyös körzetében egyik legkomolyabb beruházására készül, amelynek célja a vízminőség további javítása. Nemcsak a vízminőségre, hanem a szakmai minőségre is koncentrálnak, így maradhattak talpon az élesedő üzleti versenyben – fejtette ki Dr. Bánhidy Péter, a Heves Megyei Vízmű Zrt. elnöke. Regionális Minőségi Díjat kapott a Mátrai Erőmű Központi Karbantartó Kft, az ipari nagyméretű vállalkozás-kategóriában. A 150 főt foglalkoztató cég felel az erőmű bányagépeinek és legfőbb berendezéseinek pontos működéséért. A 40-50 méter magas bányagépek szervizelésében 1964 óta komoly tapasztalokat szereztek, de kisebb tevékenységekben is megtalálták piacukat. – mondta el Molnár László, a Mátrai Erőmű Központi Karbantartó Kft ügyvezető igazgatója. A díjak elsődleges célja a vállalkozások minőségügy iránti elkötelezettségének elismerése, s ezzel erősítése. Az ötödik évben, idén rekordszámú pályázat érkezett."

Faragó Zoltán
2006-11-30Látogatóink száma